top of page
Toiture plate Bruxelles

Dakwerken Peeters verzorgt alle soorten platte daken.

Ons team van dakdekkers staat tot uw beschikking om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze betreffende platte daken. Dankzij onze ervaring en onze knowhow zijn wij in staat u alle soorten afdekkingen voor uw plat dak en terras aan te bieden.

In de loop der jaren hebben we onze werktechnieken verfijnd. De waarde van ervaring en de kwaliteit van de materialen vormen een ideale combinatie voor de aanleg van uw plat dak. 

Ons dakdekkersbedrijf, gevestigd in Jette, is erkend door het Brussels Gewest om premies te bekomen voor energiebesparende werken. We verplaatsen ons overal in Brussel en in de rand en komen ook tot bij u bij een noodgeval.

40 ans d'expérience

Dakwerken Peeters, de specialist in platte daken
in Brussel.

40 JAAR ERVARING

GECERTIFICEERDE DAKDEKKER

Dankzij onze 40 jaar ervaring zijn onze klanten altijd tevreden!

Goedgekeurd door het Brussels Gewest voor het verkrijgen van premies voor energiebesparende werken.   

NETTE BOUWWERVEN

Al onze projecten worden netjes en proper uitgevoerd en afval wordt door ons afgevoerd.

Werkingsgebied

Toiture Peeters, couvreur à Jette intervient partout à Bruxelles pour vos travaux de toiture plate : Anderlecht, Auderghem, Berchem-Sainte-Agathe, Etterbeek, Evere, Forest, Ganshoren, Ixelles, Jette, Koekelberg, Molenbeek-Saint-Jean, Saint-Gilles, Saint-Josse-ten-Noode, Schaerbeek, Bruxelles, Uccle, Watermael-Boitsfort, Woluwe-Saint-Pierre, Woluwe-Saint-Lambert

bottom of page