top of page

Waarom ons de isolatie van uw dak toevertrouwen?

Materiaal, type dak, installatietechniek en meer zijn zoveel criteria om rekening mee te houden bij de isolatie van uw dak dat alleen een ervaren dakdekker kan realiseren. Dankzij onze 40 jaar ervaring garanderen wij u professioneel werk, binnen de afgesproken termijn.

Ons team van dakdekkers bestudeert uw woning en biedt u de meest geschikte oplossing, rekening houdend met uw budget.

Wij bieden u verschillende soorten isolatie aan: Dunne isolatie, glaswol, steenwol, cellulosewatten.

We werken met de isolatiemerken Recticel, Vmzinc, Iko, BauderPIR, de benchmark op de markt.

Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend!

isolation4.jpg

Dakwerken Peeters voert al uw isolatiewerken uit in Brussel.

Een slecht geïsoleerd huis brengt meer kosten met zich mee! Wist u dat u tot 30% van de geproduceerde warmte kunt verliezen als uw dak slecht geïsoleerd is en zelfs meer als het niet geïsoleerd is? Het isoleren van uw zolder bespaart u niet alleen geld op uw verwarmingskosten maar verbetert ook uw comfort doordat uw woning warmer en dus minder vochtig is en verkleint aldus uw ecologische voetafdruk!

Tegenwoordig zijn de technieken geëvolueerd en isoleren we van binnenuit, van buitenaf of we isoleren de vloer van de zolder. De isolatie van uw gevel of dakgevel speelt naast de isolatie van uw plat of schuin dak ook een belangrijke rol in het thermisch comfort van uw woning en draagt ​​bij aan uw energiebesparing.

 

Wilt u uw dak isoleren? Ontdek hier alle voorwaarden om financiële steun te krijgen van het Brussels Gewest! Vraag uw Brusselse Gewestpremie aan. Neem gerust contact met ons op of vraag uw vrijblijvende offerte.

40 JAAR ERVARING

GECERTIFICEERDE DAKDEKKER

Dankzij onze 40 jaar ervaring zijn onze klanten altijd tevreden!

Goedgekeurd door het Brussels Gewest voor het verkrijgen van premies voor energiebesparende werken.    

NETTE BOUWWERVEN

Al onze projecten worden netjes en proper uitgevoerd en afval wordt door ons afgevoerd.

Werkingsgebied

Toiture Peeters, couvreur à Jette intervient partout à Bruxelles pour vos travaux d'isolation de toiture : Anderlecht, Auderghem, Berchem-Sainte-Agathe, Etterbeek, Evere, Forest, Ganshoren, Ixelles, Jette, Koekelberg, Molenbeek-Saint-Jean, Saint-Gilles, Saint-Josse-ten-Noode, Schaerbeek, Bruxelles, Uccle, Watermael-Boitsfort, Woluwe-Saint-Pierre, Woluwe-Saint-Lambert

bottom of page