top of page

Renovatie, reparatie en transformatie van daken.

Les marques
Les marques
Spécialiste en travaux de toiture à Bruxelles

De specialist in dakwerken
in Jette, Brussel!

Voor uw hellende daken met mechanische of platte dakpannen, leisteen, zink enz. verzorgen wij reparaties, verbouwingen of vernieuwen wij deze.

 

We installeren ook uw dakramen met rolluiken en accessoires en zorgen ook voor de installatie van zonne- en fotovoltaïsche panelen. 

Betreffende schoorstenen kunt u bij ons terecht voor de reparatie, de sloop, de uitbreiding of het herstel ervan. Wij onderhouden ook uw kroonlijsten en goten en kunnen deze bekleden met pvc, zink of meranti.

40 JAAR ERVARING

Dankzij onze 40 jaar ervaring zijn onze klanten altijd tevreden!

GECERTIFICEERDE DAKDEKKER

Goedgekeurd door het Brussels Gewest voor het verkrijgen van premies voor energiebesparende werken.  

NETTE BOUWWERVEN

Al onze projecten worden netjes en proper uitgevoerd en afval wordt door ons afgevoerd.

Vertel ons over uw project, wij voeren het uit van A tot Z. Onze offertes zijn gratis en we respecteren de strikte deadlines. Bovendien genieten onze werken garanties!

Vergeet niet dat de isolatie van uw dak of gevel u geld zal besparen en dat u kunt genieten van de premies van het Brussels Gewest voor energiebesparende werken.

Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op met Dakwerken Peeters, uw dakdekkersbedrijf in Brussel, Jette. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Werkingsgebied

Toiture Peeters, couvreur à Jette intervient partout à Bruxelles pour vos travaux de toiture inclinée: Anderlecht, Auderghem, Berchem-Sainte-Agathe, Etterbeek, Evere, Forest, Ganshoren, Ixelles, Jette, Koekelberg, Molenbeek-Saint-Jean, Saint-Gilles, Saint-Josse-ten-Noode, Schaerbeek, Bruxelles, Uccle, Watermael-Boitsfort, Woluwe-Saint-Pierre, Woluwe-Saint-Lambert

bottom of page